2010-04-26 | 14:59:19

Måndag igen

Min sovmorgon resulterade i en helt ledig dag. Ibland undrar man hur slö en människa kan vara egentligen. Jag är ett levande bevis på att det går att vara hur slö som helst!

Syster och Helle var här på besök i helgen och det värmde mitt hjärta! Gulligt av dem att förbarma sig över mig då jag verkligen inte ville sitta ensam den här helgen.

Har som vanligt egentligen ingenting att skriva. Nog för att det är kaos i huvudet men inget för allmänna ögon/öron.
Nu känns det iaf i luften att det är vår och det tycker vi om! Livet blir så mkt härligare då!
Känner mig som en viss person och jag skäms när jag tänker på det, för denna person beter sig på alla vis precis så som jag INTE vill bete mig.
När man funderar på hur 17 denna människa är funtad så inser man efter ett tag att jag inte är så långt därifrån själv. Det var en jävla väckarklocka, frågan är bara hur länge det håller i sig. Minnet är bra men kort.

Drygt en månad kvar till sommarlov och snart är det dags att börja räkna dagarna. Funderar på att boka biljetter hem inom en snar framtid så det känns som att det närmar sig ÄNNU fortare än det egentligen gör!
Ska bli skönt att komma hem till Vartofta och bara vara, umgås med familjen och larva sig dagarna igenom! Och syster får allt stå ut med mitt blekfeta arsle för solas ska det göras så man känner sig som en grillad korv!
Och Sandra och jag ska ha våra sena nätter där vi bara sitter och tjötar skit, precis som förr i tiden!
Sommar.... Snart så!

2010-04-21 | 21:35:14

Storfrämmat

Får besök av syster och Helle i helgen vilket jag är väldigt lycklig för, då jag inte vill tillbringa helgen alldeles ensam!
Längtar efter er mina små pruttar <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus