2011-06-23 | 11:55:57

Sommaren är kort

Men passar man på att njuta av den så känns den iaf lite längre.

Vissa låtar behöver inte vara så bra för att man ska gilla dem. Det handlar ofta om känslan man får när man lyssnar på dem, eller ännu mer vilken sinnesstämning man var i när man hörde dem första gången!
Just nu lyssnar jag på Lady Gagas senaste dänga, som egentligen inte är särskilt bra men som sagt, sinnesstämningen jag hade när jag hörde den första gången gör att jag tamejfaan ÄLSKAR den!
Och saxofonen i bakgrunden är ju underbar!
Idag är en superdag! Går här och dansar, sjunger och bara njuter. Lady Gaga sjunger bara liiite bättre än mig men jag har säkert minst lika roligt som henne när jag skriker för full hals!

Ska strax bege mig ut och steka mitt blekfeta fläsk och vråla lite till.



2011-06-22 | 00:56:05

Andas

Någongång måste jag lära mig!
Att inte stanna uppe när man är för trött.
Det slutar alltid likadant, blicken stirrande ut i tomma luften och ensamheten går över i butterhet (finns ens det ordet?)
Tjejhjärnan börjar spinna och all kraft går åt till att kunna bete sig. Vilken enorm kraft den har!
SJUKT!

Strunt samma. En god bok, en skön säng och en snarkande hund kommer få mig på rätt köl igen!

2011-06-16 | 18:32:25

Hemresa

Imorgon bär det av hemåt. Som vanligt med blandade känslor... Ju närmare hemresan man kommer desto mer medveten blir man om att Linköping inte är så hemskt iaf. Jag gapar och skriker ibland om att "JAG VILL INTE VARA HÄR!!! Jag vill åka HEM!" och nu snyftar jag över att jag kommer vara utan herrn i två månader... Är man någonsin nöjd?

Sommaren kommer som vanligt gå för fort och jag kommer inte hinna med hälften av allt jag skulle vilja, också det som vanligt.
Men när hösten kommer ska jag och Rocky vara kungar på slalom, DET är ett som är säkert! Blir cirka 2 minuters övning i princip varje dag (vila var tredje dag) och sen ska den sitta som ett smäck och om det blir kurs i höst ska alla bli imponerade av hur snyggt han tar hindret :P

Ska komma ihåg att njuta av sommaren också, det är något jag glömmer alltför lätt!
Passa på att vara ute så mkt jag orkar, umgås med vänner så mkt jag kan och ta de där timmarna på förmiddagen och plugga ifrån mig. Det är inte särskilt hemskt att plugga egentligen, även om det är sommarlov och då får jag chansen att känna att jag gjort ngt verkligt produktivt varje dag också!

Inte slösa några pengar - man kan ha roligt ändå! Har bränt tillräckligt med pengar nu, så sommaren ska sparas så mkt som går och arbeta så mycket jag får!
Alltid lättare att spara, och nu när jag vet vad jag sparar till så blir det genast mycket lättare!
Förhoppningsvis kan jag utöka vår lilla familj i vinter med en liten parvel :)

Jag kommer sakna F något kopiöst, men den här sommaren får jag bli bättre på att hantera det snyggare. Det smartaste man kan göra är INTE att gnälla och sura för honom - tiden går varken fortare och han blir inte mer benägen att flörta med mig då.

NJUT och var glad, det är mitt motto, och sommaren 2011 ska bli en jävligt najs sommar. Det är bestämt!

2011-06-11 | 18:00:11

Dagens visdomsord

"Alla människor uppför sig som idioter minst fem minuter varje dag. Att vara klok betyder att man inte överskrider den gränsen." /Elbert Hubbard

2011-06-10 | 23:27:21

En av dem

Så... Nu är jag alltså en av dem
En av de där som inte kan hålla sig borta från internet och måste ha appar och kolla fejjan stup i kvarten.
Nej, riktigt så illa är det inte, MEN jag har köpt en ny mobil.
Den har minst sagt sugit musten ur mig vill jag lova! Är heeeelt slut och kommer antagligen somna så fort jag lägger ner huvudet på kudden.

Nu är det officiellt sommarlov även om jag faktiskt haft det i några dagar nu.
Hemresan till Fkp närmar sig och snart får jag lukta lantis och ha det mysigt igen!

... Kudden var det

2011-06-07 | 14:48:40

-infoga rubrik-

"Save yourself from all the lies of the beautiful people
It's time to run from the lies of the beautiful people"

2011-06-04 | 16:49:54

Kokande blod

Insåg nu att det faktiskt inte bara är sliskiga fotografer och nakna tejer som gör mig så galet förbannad....
Jag får ju INGENTING gjort!
Det värsta med kurser som inte intresserar en är att SKITEN GÅR INTE IN!
Jag läser om dessa jävla alger, svampar och lavar men minns jag något? Nope!
Är det någon idé att skriva tentan öht eller ska jag åka hem och krama kor och terrorisera familjen istället....?
Bajs!

2011-06-04 | 16:27:59

Tunghäfta

Det finns så mkt att skriva, att säga men som man borde hålla tyst om.

Än en gång är humöret i bott, och som vanligt är det tjejhjärnan som är igång. Den har för tillfället tagit fullständigt kommando och jag är verkligen störtsur!
Idag var det inte min vilda fantasi som fick igång den utan något jag verkligen inte trodde skulle inträffa.

Om man åker ut i ett naturreservat, ganska långt från bebyggelse för att få fläka sitt bleka fläsk så tror man (eller iaf jag) att ensamheten är ett faktum. Visst, det är naturkönt och trots att det är 25 grader så kommer det en och annan joggare, men de håller ju sig på behörigt avstånd så vi stör liksom inte varandra märkvärt.
Helt plötsligt kör det upp en saab där jag ligger, och ut kliver en fotograf - kategori slisk och en tjej - kategori tillpiffad snygging.
"Vi tänkte att vi skulle fota lite härute, så hoppas att vi inte stör alltför mkt..."
"Öhh.... Jaha.... öhhh...  Nääärå, hoppas jag inte ligger ivägen"

De börjar med sitt och kallpratar lite om ditten och datten. Det framkommer av samtalet att de aldrig setts förut men att han tagit kontakt med henne via ngn sida och vill alltså fota henne denna försommardag.
Jag blir lite fundersam och känner någonstans att det inte är någon vanlig fotografering, men väljer att ligga kvar en liten stund till (mest för att jag hade alldeles för dåligt med kläder på mig för att kunna gå upp hur som helst).
Vänder mig om efter en stund och tjejen har inte en tråd på kroppen längre, sånär som på ett par svarta jätteklackar. Givetvis så har jag hamnat mitt i en nakenfotografering...
De beger sig ut till sina fotogrejer och jag piper iväg till bilen snabbt som faan. Det sista jag ser är hur Mr. slisk står och smörjer in tjejens skinkor med babyolja...

Jag blir så ledsen, besviken och arg! VARFÖR???
Enda anledningen till att denna tjej törstar uppmärksamhet på detta vis är ju för att det faktiskt finns en marknad för det...
Varför har killar ett sånt oerhört sug efter nakna tjejer och något att titta på? De har inte ett dugg dåligt samvete när de erkänner att de skakar dase så fort tillfälle ges, de bara MÅSTE ha almanackor, bakgrundbilder, porr och naket vart de än tittar.
Visst, nu är jag en riktig bitterfitta som drar alla över en kam men vafaaaan...
Vissa killar stör sig verkligen på att de anses vara såna kåtbockar och blir förolämpade när tjejer blir livrädda för dem om de går själva på nätterna. Kan dom klandra oss????
Varenda dag, varenda jävla dag så läser/hör/ser man killar som tänker med sin snopp. Som mer än gärna erkänner hur besatta de är av sex och hur gärna de tittar på allt som kan få dem att få resning. Och sen stör det dem att vi tror att hela högen är perversa så fort vi inte är i samma rum?

Tänk om det händer denna tjej något? Tänk om hans stora foto-grejer bara är för att han ska ha minnesbilder och troféer att titta på när han tänker tillbaka på denna tjej som han efter plåtningen våldtog och lämnade död i ett dike?
Hur vågade hon?

Hur kan killarna med? Tänker de någonsin på varför de tjejer vars bilder eggar mannen valt att göra denna plåtning? Är det jag som är bitter och avundsjuk om jag påstår att detta kanske inte är världens kaxigaste tjejer, men som äntligen hittat ett sätt att få uppmärksamhet på? All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet liksom!
Sen finns det säkert såna tjejer som enbart är stolta över att visa upp vad de har, men varför på detta sätt? Det förstår jag ändå inte...

Nej, jag må låta som en gammal surkärring, men nog tycker jag allt att killar borde tänka på vad lillemans agerande får för konsekvenser! Det KAN såra ens respektive, det KAN peppa osäkra tjejer till handlingar de ångrar, men framförallt - ser det inte jävligt illa ut?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus