2011-03-27 | 23:14:17

Kände mig så duktig...

...men säg den lycka som varar för evigt?

2011-03-23 | 21:35:06

Ljus och lykta

Sitter här och försöker lägga upp vårens arbete. Det har inte ens gått en vecka på andra perioden i skolan, men redan börjar jag fundera på hur 17 jag ska ro detta i land. Har en plan, men det är ytterst tveksamt om den är genomförbar. Men skam den som ger sig och jag får väl iaf prova. Man kan ju inte mer än misslyckas?

Helgen hemma var fullständigt underbar! Gjorde BARA saker jag ville göra, och mådde gott! Dock går dagarna alldeles för fort och ett sommarlov hade ju inte suttit fel. Man får ju passa på nu medan man faktiskt HAR sommarlov. Ta tillvara på det och njuta av ledigheten!

Min födelsedag närmar sig med stormsteg. Överraskningen som S planerar ser jag fram emot, resten kan väl kvitta egentligen. Det borde inte vara så jobbigt och att jag ska bekymra mig för omvärlden när det är JAG som ska firas är bara jobbigt. Gnällspik? Ja, men visst. Vänta bara tills nästa vecka när jag får reda på hur hemtentorna gick...

Klockan är bara halv 10 men sängen lockar så funderar på att ta en tidig natt och hoppas på en drömlös natt utan knaserier. Så får det nog bli! Jag ska bara...

2011-03-13 | 12:39:10

Dagen innan inlämning...

...och jag sitter fortfarande och letar anledningar till att inte plugga. Jag har faktiskt pluggat lite idag, och en plan börjar ta form i mitt huvud, men med 29 timmar kvar till deadline finns fortfarande inte ett ord nedskrivet på datorn. Kommer bli en spännande kväll!

Önskar att jag hade skrivandets gåva. Denna blogg är egentligen ganska meningslös och inte har den fyllt det syfte till vilket jag skapade den från första början. Jag skulle ju faktiskt ha något vettigt att resonera om, inte bara gnälla om fullständigt oviktiga saker som inte spelar någon roll imorgon.
Så blev det visst inte, men när blev saker någonsin som man tänkt sig?

2011-03-08 | 21:45:07

Att ha gåvan

Det är inte alla som har den gåvan, men jag besitter den verkligen! Det visar sig ofta!
Gåvan att aldrig kunna vara tyst utan prata för mkt och skämma ut mig för ofta!
Men vissa gånger lär man sig! Det kommer aldrig någonsin komma på tal igen! Att jag är så underbart bra på att skämma ut mig....

Tentahelvete
Fothelvete
Grushelvete
Tjejhjärnehelvete
Sömnbehovshelvete
Fantasibristhelvete

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbasbajsbsjbdsjkladg

2011-03-06 | 18:55:05

Hemmets härskare

Det är jag!
Varför skriver jag så? Jo, för hemmet är min borg där jag håller ordning och fixar och donar.
Varför är det SÅ? Jo, för jag har ett schema som tillåter mig att disponera min tid på ett annorlunda sätt än F.
Gör det mig ngt? Nej, verkligen inte!

För det första så måste det ju faktiskt erkännas att vi tjejer VILL göra hushållssysslorna själva - givetvis en generalisering men jag har en poäng. Visst skäller vi på våra karlar ibland för att de inte hjälper till men när de väl gör ngn syssla, hur många fruntimmer håller sig då borta och låter dem göra det på sitt sätt? Inte så många, för nog ska man vara där och säga "Glöm inte..." "Men gör såhär...." "JAG brukar..."
För sättet man gör på själv är alltid bäst, så funkar vi fruntimmer! Och vi vill ha det på VÅRT sätt, även om det inte är vi som sköter sysslan. Som sagt generalisering men det är inget ovanligt fenomen.

För det andra så skulle jag skämmas om jag begärde av min karl som inte vart hemma på 9 timmar medans jag har vart borta 3, att han ska ställa sig och laga mat när han kommer hem så jag kan sitta och... Ja, infoga lämplig aktivitet.

För det tredje så finns det många sysslor att sköta i ett hem, som inte bara har med hushållet att göra. Om jag har en händig karl som exempelvis fixar med bilen, bygger ngt eller målar om huset så är väl det också en syssla? Måste han då göra en massa hushållsarbete iaf när han kommer in? Tycker jag verkligen inte!
Om han klipper gräset, ansar häcken och målar garaget, borde han då ändå diska och dammsuga efter det, bara för att? Svaret på den frågan är också absolut inte!

GIVETVIS så måste man hjälpas åt, men den som är hemma mest drar tyngsta lasset - det är väl inget konstigt med det?
Jag ser/hör detta fenomen ganska ofta, med folk som gnäller över att deras karlar inte hjälper till och som svar på detta finns andra som hänger på och högljutt ska driva kampanj om det rättvisa hemmet där du minsann inte är ngns morsa utan "båda måste hjälpa till..."
Om det hade vart ombytta roller, hur hade det låtit då?
Fruntimret: "Här har jag minsann jobbat i 8 timmar/byggt på huset hela helgen/tagit hand om hela trädgården/målat hela garaget.... etc.. Men är det diskat när jag kommer in? Nej, där sitter karln i huset med fötterna på soffbordet och säger att jag måste hjälpa till med hushållsarbetet så det är bara att sätta igång"
Och hushållspoliserna hade högljutt gapat att så får det ju inte gå till! Karln kan väl omöjligt inte fatta att du redan har slitit nog idag! "VAR INTE SÅ LAT, KARLSLOK!"


Ibland tycker jag allt synd om de små liven, för att leva med oss fruntimmer kan bannemej inte vara lätt alla gånger...

2011-03-03 | 22:27:49

"Jävla hora"

Det var vad jag kallades på lunchpromenaden med Rocky i förrgår. Alltid lika häftigt när främlingar skriker skällsord efter en, särskilt när de knappt är torra bakom öronen och högst tveksamt ens vet vad ordet egentligen betyder.
Sorgligt att dagens ungdom är så förbannat arroganta och uppkäftiga - och ja, jag vet att jag låter som en gammal gnällig gubbe som tycker att "det var bättre förr"...
Men kan man inte bete sig så ska man faktiskt bli tillsagd och inte faan ska man mucka och bete sig barnsligare än en treåring för att man inte pallar att folk anmärker på icke önskvärt beteende!
Så nu får vi vänta och se om kidsen i Ryd har ett horn i sidan till mig och står och lurpassar i buskarna för att lära tanten en läxa framöver.
Elpistol, ngn?

Hälen krånglar FORTFARANDE och jag börjar bli riktigt less på det här. Jag har aldrig varit fysiskt begränsad såhär länge. Vet att många har det mkt värre än en simpel hälseneinflammation så egentligen borde jag inte gnälla.

Imorgon måste jag ta tag i mina jävla hemtentor också. Fantasin och inspirationen ligger på ungefär -10 och jag får ingenting gjort.. Men imorgon när evolutionstentan kommer ut så sätter nog paniken in och då jävlar blir det åka av!
Funderar seriöst på att ta mig en redig sup på kvällskvisten och bara låta fantasin flöda, utan låsningar.
Låter väl som en bra idé. Kan nog få en trevlig stund iaf haha!

Skulle vilja åka hem också! Saknar alla därhemma galet mkt men det finns ingen tid.
Hoppas jag kan åka hem ngt innan min födelsedag men vågar inte hoppas för mkt. Vi lär märka!

Nu ska horan gå och kissa sin hund och sen brottas med kudden några timmar. Egentligen fel sysselsättning såhär på kvällskvisten med det yrke jag antas ha, men kanske är det JAG som inte vet vad hora är för ngt. Får ta tag i ungen när jag ser honom och be honom förklara för mig!

2011-03-01 | 10:00:16

"Mardröm"

Hur kategoriserar man en ständigt återkommande dröm som gör att man vaknar med en klump i magen och det tar en stund innan man kommer tillbaka till verkligheten trots att man vaknat?
Ingen dröm som går ut på att man blir jagad dödad eller andra vanliga scenarion när man drömmer mardrömmar.
Egentligen bara en helt vanlig dröm, men den gör mig ledsen, arg och förstör alltid hela min morgon... Klassas det som mardröm?
Hur gör man för att bli av med den?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus