2012-01-28 | 11:56:57

Bloggtorka

Blir ju som det blir på det här stället, bloggtorka i ganska långa perioder. Just nu cirkulerar det ju dessutom bara hund i huvudet på mig och då passar min hundblogg lite bättre.
Skolan har kommit igång och jag är redan efter, sover dåligt och är redan trött på vintern. Där har ni ännu en anledning till torka, hur kul är det att läsa en massa gnäll och surigheter hela tiden.

Men jag är inte så sur som jag låter egentligen, vilket säkert inte många förstår. Vi hade möte igår och jag kom efteråt på att jag inte kunde sluta fundera på om handledarna tyckte jag var en riktigt dryg jävel. Vi kom inte riktigt överens om arbetsbelastning i klassen och jag förklarade mitt missnöje. Kanske lite för högljutt, för även där lät jag nog mest som en surfitta och gnällspik. Det var ju inte det som var syftet men utan sömn fungerar jag inte och min sociala kompetens är lika med noll.
Inte för att det är någon ursäkt så from nu så ska jag dämpa mig lite, så länge det inte handlar om enbart positiva saker. DOM får man spruta ur sig som man vill för det brukar inte reta folk och ställa en i dålig dager.
Lagom är bäst eller vad heter det?

2012-01-20 | 22:26:47

Stulen

Ibland när någon säger att de mår bra är det enda de vill att någon ska krama om dem och säga "Nej det gör du inte"

2012-01-09 | 23:12:54

"Min låt"

Hittade via kompisen en sida där man kan se vilken låt som låg etta på Billboard dagen man föddes och var givetvis tvungen att prova. Ganska roligt även om jag aldrig hört låten förut haha!



2012-01-08 | 16:35:03

Januari

En vecka in i januari och som vanligt börjar det gå tungt som 17... Pluggmotivationen är som vanligt borta och tröttheten hänger över mig konstant. Första dagarna tillbaka i Linköping kunde jag skylla på nytillskottet Sigge, men det kan jag ju inte nu. Vad ska jag skylla på då? Blir det vanliga; skolan och mörkret haha!
Har ingen inspiration och inget vettigt att skriva. Sitter mest och glor. Tips någon?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus