2011-12-17 | 10:33:20

Hej mitt vinterland!

Idag är det 17:e december, 3 plusgrader och regn. Julkänslan lyser med sin frånvaro. Funderar på att tvinga min mamma att låta mig baka julgodis så jag åtminstonde får göra något för att öka känslan lite!

Har idag blivit tablettmissbrukare också... Har tagit 4 tabletter nu på morgonen. Jag HATAR egentligen piller men vad gör man inte? Har inte haft tenta på länge och den grundstressen jag har nu gör att kroppen inte orkar alls. Då får man gå till tanten på apoteket som lurar på en preparat för över 200 kr! Bäst för henne att dom hjälper!

Känner mer och mer för varje dag att det var något av det bästa jag bestämt mig för på länge att ta ett år off och läsa distanskurser istället.
Det blir ju distanskurser som är handplockade av mig och jag räknar iskallt med att det både gör dem intressantare och lättare så jag får ett år på mig att komma tillbaka.
Jag kan sova till 10 om jag har en dålig dag och jag kan plugga till 23 om jag känner att det känns bra.
Jag kan ta långpromenader med hundarna när jag vill, jag kan träna, utnyttja ljuset utomhus, jag kan åka hemhem och hälsa på närhelst jag känner att jag behöver ladda batterierna och jag kan umgås med mina vänner utan att ha jobbiga kurser som står mig upp i halsen!

Jag ångrar inte en sekund att jag började på biologiprogrammet hösten 2009 men jag ångrar att jag trodde att jag fortfarande var 17 år och därför inte har lyckats sköta mig alls.
Magen är skrot, huden är vansinnig, sömncykeln är förstörd, magen växer, tjejhjärnan har vart överdimensionerad, humöret har vart bedrövligt och hjärtat försöker med jämna mellanrum slå sig fri från min kropp.
Men detta kommer vara ett minne blott nu när jag bestämt mig! Känns som det är mycket som kommer ändras!
Om två veckor kommer lille Sigge och vänder uppochner på livet och lägger mitt fokus på något annat, jag skriver på tisdag min sista ordinarie salstenta på över ett år och snart blir jag hemmafru haha!
Det går åt rätt håll!

Har skaffat mig ett eget mantra också! Detta mantra föddes bara för några dagar sedan men det funkar än så länge och jag tror starkt att det kan få mig att landa lite mer och inte vara så förbaskat explosiv och aggresiv som jag är idag.



Du påverkas endast av det du väljer att lägga märke till!


Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus