2012-01-28 | 11:56:57

Bloggtorka

Blir ju som det blir på det här stället, bloggtorka i ganska långa perioder. Just nu cirkulerar det ju dessutom bara hund i huvudet på mig och då passar min hundblogg lite bättre.
Skolan har kommit igång och jag är redan efter, sover dåligt och är redan trött på vintern. Där har ni ännu en anledning till torka, hur kul är det att läsa en massa gnäll och surigheter hela tiden.

Men jag är inte så sur som jag låter egentligen, vilket säkert inte många förstår. Vi hade möte igår och jag kom efteråt på att jag inte kunde sluta fundera på om handledarna tyckte jag var en riktigt dryg jävel. Vi kom inte riktigt överens om arbetsbelastning i klassen och jag förklarade mitt missnöje. Kanske lite för högljutt, för även där lät jag nog mest som en surfitta och gnällspik. Det var ju inte det som var syftet men utan sömn fungerar jag inte och min sociala kompetens är lika med noll.
Inte för att det är någon ursäkt så from nu så ska jag dämpa mig lite, så länge det inte handlar om enbart positiva saker. DOM får man spruta ur sig som man vill för det brukar inte reta folk och ställa en i dålig dager.
Lagom är bäst eller vad heter det?

Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus